Salată roșie: Radicchio cu vinetă de Chile cu rodie

Salata rosie: Radicchio cu rodie Chile Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 194 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei ușor, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată Radicchio cu vinetă de Chile cu rodie, Salată de brânză de capră cu rodie cu vinaigretă de rodie de casă / cină progresivă și cadou, și Salată de Quinoa cu citrice de rodie cu vinetă de rodie de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul de vin roșu, melasa de rodie și fulgii de chili un blender sau un mini robot de bucătărie. Cu mașina în funcțiune, stropiți încet în ambele uleiuri. Opriți mașina și amestecați sucul de lămâie și zahărul; condimentează cu sare și piper negru. Utilizați imediat sau acoperiți și refrigerați până la 3 zile. Agitați bine înainte de utilizare.Pregătiți radicchio: înjumătățiți fiecare cap de radicchio prin miez.
Scoateți miezul din fiecare jumătate făcând o tăietură în formă de v de ambele părți ale miezului. Aruncați miezul.
Tăiați radicchio transversal în panglici de centimetru, așezându-le într-un castron mare; pus deoparte.
Adăugați semințele de rodie și nucile de fistic în castron cu panglicile radicchio.
Stropiți deasupra aproximativ 3 linguri de vinaigretă pregătită; aruncați pentru a combina.
Serviți imediat pe plăci individuale. Finalizați cu un vârf de sare roz și o măcinare de piper negru.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...