Salata rapidă de cuscus este o vegan farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 173 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cuscus, sare, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată Rapidă De Cuscus Israelian, Șuncă rapidă și ananas peste cuscus, și Cuscus Parmezan Rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, aduceți apa la fierbere. Se amestecă cuscusul și sarea. Acoperiți și scoateți de pe foc; lăsați să stea 5 minute. Fluff cu o furculiță. Într-un castron mare, combinați cuscusul, sosul de salată, ciupercile, măslinele, castraveții, ceapa și ardeii. Acoperiți și refrigerați timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Culese Crengute De Marar
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat