Salată Mediteraneană

Salată Mediteraneană
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, salata mediteraneană ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 439 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră. Un amestec de frunze de busuioc, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Mediteraneană, Salată Mediteraneană, și Salată Mediteraneană.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță medie, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați cuscusul și gătiți până se prăjește și se rumenesc ușor, amestecând des, aproximativ 5 minute. Adăugați cu grijă stocul și sucul de 1 lămâie și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când cuscusul este fraged, dar încă ferm până la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Scurgeți cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
6
Într-un castron mare, aruncați cuscusul gătit cu uleiul de măsline rămas, sucul de lămâie rămas, coaja, sarea și piperul și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus GătitCuscus Gătit
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Odată ce cuscusul este la temperatura camerei, adăugați ierburile proaspete, merisoarele uscate și migdalele. Aruncați pentru a combina și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Chemarea Sullivan Vineyard Chardonnay
Chemarea Sullivan Vineyard Chardonnay
Fructele coapte concentrate frumoase și notele de creme brulee pe nas duc la un gust plin de unt de mere, pepene copt și alune cu stejar integrat și un finisaj lung persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista