Salată marocană de frunze de sfeclă sau brânză elvețiană (Salade de Blettes)

Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Salata marocană de frunze de sfeclă sau salată Elvețiană (Salade de Blettes) ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de sfeclă, piper, harissa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tourte de Blettes (Chard elvețian și produse de patiserie cu mere), Rulouri Elvețiene De Inspirație Marocană, și Risotto de sfeclă și orz cu brânză elvețiană și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie. Aruncați usturoiul, sotând până ladoar parfumat, apoi adăugați bietul și gătiți câteva minute.
Presărați puțină sare, boia de ardei, chimen și harissa și gătiți încă un minut, amestecând.
Se toarnă oțetul sau sucul de lămâie întigaie și gătiți încă un minut sau până când a început să se evapore.Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Serviți latemperatura camerei.
* Harissa, un sos fierbinte din Africa de Nord, este disponibil la piețele din Orientul Mijlociu și la magazinele de produse alimentare de specialitate și de la pereg-spices.com.pentru o harissa rapidă de casă, amestecați 1/4 cană sambal oelek sau altă pastă de chili fierbinte, 2 linguri ulei de măsline, 1 linguriță sare, 1 linguriță chimen măcinat și 1 linguriță coriandru măcinat într-un castron mic pentru a amesteca. Harissa se păstrează cel puțin o săptămână acoperită și răcită.
Retipărit cu permisiunea Quiches, Kugels și Couscous: căutarea mea pentru gătitul evreiesc în Franța de Joan Nathan, 2010 Alfred A. Knopf, o divizie a Random House, Inc.