Salata italiană Garbanzo este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 162 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de oțet balsamic, bulb de fenicul, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fasole Garbanzo În Stil Italian, Salată De Castraveți Garbanzo, și Salată Mediteraneană De Garbanzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția brânzei, într-un castron; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 30 de minute; se presară cu brânză.