Reteta Salata greceasca proaspata de gradina fara Gluten ar putea satisface pofta ta mediteraneana in jur 20 minute. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 46 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, muștar dijon, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de paste fără Gluten cu o lovitură grecească, Salată grecească de legume prăjite (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Cheesecakes cu iaurt grecesc cu crustă de Granola (fără Gluten + fără zahăr rafinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți toate ingredientele de pansament cu sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Într-un castron mare, aruncați toate ingredientele salatei, cu excepția brânzei. Se amestecă pansamentul până când salata este bine acoperită.