Salata elvețiană Cobb este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 577 calorii, 27G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, oregano, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată Cobb de primăvară cu vinetă de busuioc de zmeură + salată de borcan de zidărie, Salată Cobb, și Salată Cobb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron de servire, stratați salata, friptura de vită, șuncă, roșii, ouă, slănină și brânză. Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați ingredientele de pansament; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De Spanac
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe