Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de verdeață amară cu vinaigretă de Caper ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 104 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână rucola, capere, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Salată detoxifiantă de păpădie și verdeață amară cu vinetă de tarhon-lămâie, Verdeață amară cu vinaigretă de gutui și brânză albastră, și Verdeață amară cu vinaigretă de bere de cireșe și pâine prăjită cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați șalota, caperele, pătrunjelul, oțetul și zahărul într-un castron mare de servire nereactiv. În timp ce bateți constant, adăugați încet ulei într-un flux subțire până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Ceapă Eșalotă
Oțet
Capere
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați verdeață și aruncați pentru a acoperi, condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat și serviți imediat.