Salată de spanac și nuci cu sos de brânză albastră
Salata de spanac și nuci cu sos de brânză albastră este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar garnitură. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 177 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită brânză, CR aproxormme fra fra, spanac de frunze pentru copii și bucăți de nuc. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Salată de brânză albastră și nucă cu pansament de arțar, Salată de pere, nuci și brânză albastră cu pansament de arțar Dijon, și Salată de spanac cu slănină și zară-sos de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți brânza albastră, crme frache și niște condimente într-un castron cu 50 ml apă până se omogenizează și se toarnă.
Puneți spanacul pe o farfurie de servire, împrăștiați peste bucățile de nucă și stropiți cu sosul de brânză albastră.