Salată de spanac și nuci cu sos de brânză albastră
Salata de spanac și nuci cu sos de brânză albastră este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar garnitură. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 177 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită brânză, CR aproxormme fra fra, spanac de frunze pentru copii și bucăți de nuc. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Salată de brânză albastră și nucă cu pansament de arțar, Salată de pere, nuci și brânză albastră cu pansament de arțar Dijon, și Salată de spanac cu slănină și zară-sos de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți brânza albastră, crme frache și niște condimente într-un castron cu 50 ml apă până se omogenizează și se toarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți spanacul pe o farfurie de servire, împrăștiați peste bucățile de nucă și stropiți cu sosul de brânză albastră.
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.