Salată de somon, cartofi și fasole verde
Salata de somon, cartofi și fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $3.08 pe portie. O porție conține 318 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, file de somon, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată proaspătă de fasole verde și somon, Somon glazurat cu fasole verde și salată bulghar, și Salată de fasole verde și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 inch de apă la fiert într-o tigaie mare. Tapetați cu pergament un coș cu aburi care se va potrivi în tigaie. Aranjați cartofii deasupra; se presară sare.
Puneți somonul peste cartofi; se presara cu sare. Coborâți vaporul în tigaie (nu lăsați coșul să atingă apa). Aburiti timp de 6 minute.
Așezați fasolea verde peste somon, acoperiți și continuați să aburiți până când cartofii și fasolea sunt fragede și peștele este gătit, cu 4 până la 6 minute mai mult.
Transferați cartofii, fasolea și somonul într-un castron mare; somon fulgi.
Lasă să se răcească ușor.
Adăugați măsline în castron, stropiți cu ulei și suc de lămâie, condimentați cu sare și piper și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.