Salată de somon și spanac cu vinetă de soia

Salată de somon și spanac cu vinetă de soia
Sizzling salata de somon și spanac cu Vinaigrette de soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $7.85 pe portie. O porție conține 377 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos de soia, pastă de chile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon cu salată de spanac și vinetă Miso, Salată de spanac cu somon și vinetă balsamică-rozmarin, și Salată de spanac cu somon afumat, crutoane de covrigi totul și vinaigretă cu capere de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic și amestecați bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Pentru a pregăti salata, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ciuperci și 1 cană de ceapă; saut 8 minute. Se amestecă porumbul; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
PorumbPorumb
5
Așezați peștele pe o foaie de copt căptușită cu folie; periați uniform cu 1 linguriță de ulei. Se fierbe 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Așezați 2 căni de spanac pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/4 cană muguri de fasole, 1/4 cană ardei gras roșu, 1/2 cană amestec de ciuperci și 1 file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
7
Stropiți aproximativ 2 linguri de pansament peste fiecare salată.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista