Salată de sfeclă roșie" fierbinte " cu pâine prăjită cu brânză de capră

Salată de sfeclă roșie
Salata de sfeclă roșie" fierbinte " cu pâine prăjită cu brânză de capră necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.19 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 480 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cățel de usturoi, ulei de măsline, semințe de Mac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare includ Salată de sfeclă roșie" fierbinte " cu pâine prăjită cu brânză de capră, Salată de nectarină cu pâine prăjită cu brânză de capră, și Salată de Frisee și mere verzi cu pâine prăjită cu brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, acoperiți sfecla cu apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați sfecla pe o farfurie și lăsați-o să se răcească, apoi curățați-o și tăiați-o în zaruri de 1/2 inch. Rezervați 2 căni de lichid de gătit în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați siropul de arțar în tigaie și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute. Se amestecă sfecla și cayenne și se fierbe la foc moderat până când sfecla este dulce și fierbinte, aproximativ 30 de minute. Folosind o lingură cu fante, transferați sfecla pe o farfurie. Se fierbe lichidul de gătit până se îngroașă ușor, aproximativ 8 minute. Întoarceți sfecla în tigaie și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Într-un castron mic, bateți 2 linguri de sirop de sfeclă cu oțetul, uleiul de măsline și usturoiul și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți fiecare pâine prăjită cu 2 lingurițe de brânză de capră; se presară cu semințe de mac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
6
Într-un castron mare, aruncați salata verde cu sfecla și vinaigreta. Mound salata pe plăci, setați toasturile de brânză de capră alături și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Faceți înainte: rețeta poate fi preparată cu până la 1 zi înainte până la Pasul 2 și refrigerată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista