Salată De Rucola, Struguri Și Migdale Cu Vinetă Saba

Salata de rucola, struguri și migdale cu vinaigretă Saba ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați struguri mov, șalotă, rucola și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Salată de rucola, struguri și migdale cu vinetă Saba, Salată de struguri, Avocado și Rucola, și Salată De Rucola, Fenicul Și Struguri Cu Caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fin 7 struguri; transferați într-un castron mic.
Tăiați strugurii rămași în jumătate; se transferă într-un alt castron mic și se lasă deoparte. Folosind o furculiță, amestecați strugurii tăiați în castron într-o pură. Se amestecă șalota, 1 lingură de oțet de Sherry și 1/4 linguriță. sare și lasă să stea 5 minute.
Bateți în ulei și 1 lingură saba. Condimentați vinaigreta după gust cu sare, piper și mai mult oțet de Sherry, dacă doriți.
Combinați rucola și strugurii înjumătățiți într-un castron mare; stropiți cu vinetă și condimentați cu sare și piper. Aruncați salata pentru a acoperi. Aranjați salata pe farfurii răcite, împărțind uniform. Împrăștiați brânza și migdalele peste.
Stropiți salate cu mai multe saba.DO înainte: Vinaigreta și strugurii înjumătățiți pot fi pregătiți cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți vinaigreta și strugurii separat. Aduceți vinaigreta la temperatura camerei și refaceți-o înainte de a continua.