Salată De Rucola, Pere Și Brânză De Capră Cu Vinetă De Rodie

Salată De Rucola, Pere Și Brânză De Capră Cu Vinetă De Rodie
Salata de rucola, pere și brânză de capră cu vinaigretă de rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.39 pe portie. O porție conține 236 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. 102 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, șalotă, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Salată crocantă de rucola acoperită cu brânză de capră cu vinetă de rodie, Salată prăjită de pere și rucola cu vinaigretă de rodie-Chipotle, și Salată de pere și Rucola prăjită cu vinetă de rodie-Chipotle.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic combinați șalota, melasa de rodie, oțetul, sarea și piperul și bateți până când sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți uleiul de măsline și lăsați vinaigreta să stea la temperatura camerei până când salata este asamblată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Combinați rucola, romaina, perele și jumătate din semințele de rodie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Zdrobiți jumătate din brânza de capră peste ingredientele din castron (acest lucru funcționează cel mai bine dacă brânza este foarte rece).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Bateți vinaigreta până se uniformizează și adăugați toate, cu excepția a 2 linguri din ea, în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Aruncați ușor salata cu mâinile sau cleștele de salată, acoperind bine ingredientele cu vinetă. Dacă salata pare uscată, adăugați vinaigreta în trepte mici până când este îmbrăcată după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Zdrobiți brânza rămasă peste salată și presărați semințele de rodie rămase și fisticul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista