Salată De Rucola Și Linte Cu Brânză De Capră
Salata de rucola și linte cu brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 117 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, roșii cherry, sare și piper grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Rucola Cu Brânză De Capră, Salată De Rucola Cu Pepene Verde Și Brânză De Capră, și Salată de Paste cu brânză de capră și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați lintea și 1 jumătate de ceapă într-o cratiță medie; acoperiți cu apă rece cu 2 inci. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când lintea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți; aruncați jumătate de ceapă.
Transferați lintea într-un castron mediu.