Salată de rucola și fenicul cu vinaigret de plante cu lămâie

Salată de rucola și fenicul cu vinaigret de plante cu lămâie
Arugulan și salată de fenicul cu vinaigret de plante de lamaie este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 477 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.9 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, oțet de șampanie, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza oțet șampanie ai putea urma acest curs principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de ierburi și rucola cu vinetă balsamică, Salată de ierburi de rucola Jicaman cu vinetă de tei, și Rucola, fenicul și salată de lămâie conservată.

Instrucțiuni

1
Puneți o cratiță mică, umplută la jumătate cu apă, la foc mediu și aduceți la foc mic. Se amestecă zahărul și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa și braconajul până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scoateți ceapa din apă într-un castron mic și răciți. Înjumătățiți ceapa și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Între timp, faceți vinaigreta: tocați usturoiul și șalotul într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați frunzele de cimbru și rozmarin și pulsul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați oțetul, coaja de lămâie și sucul și un vârf de sare și piper. Cu motorul pornit, turnați încet uleiul de măsline până când amestecul este emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
7
Se toarnă amestecul într-un bol și se amestecă arpagicul. Condimentează cu sare și piper, după gust și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați migdalele feliate și prăjiți timp de 3 până la 4 minute. Amestecați-le ca să nu ardă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
11
Pentru a asambla salata, puneți rucola într-un bol mare, adăugați migdalele prăjite, roșiile de struguri, fenicul, ceapa cipollini și câteva linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Adăugați mai mult pansament, după gust și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
13
Serviți salata pe farfurii răcite și garnisiți blatul cu brânză
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate62
Revista