Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Romaine cu portocale și nuci de pin. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 79 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână miere, ulei de canolan, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de Romaine la grătar cu cireșe, Fetan și nuci de pin prăjite, Frunze de romaine Bacara Ranch la grătar cu Prosciutto, nuci de pin și busuioc, și Nat ' s Romaine, portocale și salată de Avocado.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți peste amestecul de salată; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat