Salată de roșii și morcovi la sfârșitul verii

Salata de roșii și morcovi la sfârșitul verii necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 117 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, morcovi, ardei iute roșu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 96%. Rețete similare includ Supă de roșii la sfârșitul verii cu fasole de coajă, Inele de calmar și pătrunjel, Kebab de creveți și roșii: cel mai ușor lucru de servit la sfârșitul verii dvs. de vară, și Supa de roșii prăjite la sfârșitul verii Saltie Sandwich Shop cu Fregolan și Kale.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile mari, înjumătățiți-le pe cele de cireșe și vârful într-un castron mare de servire.
Adăugați morcovii, ceapa de primăvară, ardeiul iute și semințele de dovleac și aruncați împreună.
Se amestecă uleiul de măsline extravirgin cu balsamicul, un vârf de sare și o măcinare bună a piperului negru.
Se toarnă peste roșii și se aruncă împreună.