Salată de Quinoa Ni Cu vinaigretă de lămâie-Caper

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Quinoa ni Aproximoise cu vinaigretă de lămâie-Caper. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.33 pe portie. O porție conține 605 calorii, 34G de proteine, și 37g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați quinoa, măsline kalamatan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma quinoa, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Quinoa ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de spanac cu somon afumat, crutoane de covrigi totul și vinaigretă cu capere de lămâie, Salată De Quinoa Cu Vinetă Tahini Cu Lămâie, și Salată de Quinoa de primăvară cu vinetă de lămâie cu miere.
Instrucțiuni
Clătiți bine quinoa în apă rece și scurgeți bine.
Puneți quinoa într-o oală mare cu 2 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a absorbit și quinoa este fragedă, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea aproximativ 5 minute. Pufați cu o furculiță, transferați într-un castron mare și dați-l la frigider până se răcește, amestecând ocazional.
Puneți ouăle într-o oală, acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere la foc mare. Când fierbe, scoateți-l de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Rulați ouăle sub apă rece pentru a se răci; coaja și sfertul pe lungime.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați fasolea verde și blanch până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Scurgeți, rulați fasolea sub apă rece și scurgeți din nou. Acoperiți și refrigerați.
Bateți împreună sucul de lămâie și muștarul într-un castron mic. Stropiți încet în ulei, amestecând constant. Se amestecă caperele. Se condimentează cu piper.
Întindeți quinoa pe un platou de servire. Se acoperă cu ton, fasole verde, roșii, măsline, ceapă și ouă, formând rânduri din fiecare.
Stropiți cu pansament, condimentați cu sare și piper și serviți.