Salată De Prune Galbene

Salată De Prune Galbene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de prune galbene. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $2.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 170 calorii. Un amestec de piper, muștar dijon, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 2 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Chill Out, stil spaniol: Gazpacho de roșii galbene, pesmet de migdale prăjite, Piquillos umplute cu salată de ton sau roșii prune, Prune Galbene Kouign Amann, și Salată Daikon / salată de ridichi cu sos japonez de prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SemințeSemințe
3
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 13 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați într-o pungă de hârtie și pliați bine pentru a sigila.
5
Lăsați să stea 20 de minute. Curățați și tăiați ardeii grași în fâșii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
6
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
8
Așezați sfecla într-un vas de copt din ceramică sau sticlă de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
9
Adăugați 1 inch de apă în vas; acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți la 450 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește; se curăță și se taie în felii groase de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Combinați uleiul de măsline și următoarele 6 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
12
Așezați sfecla feliată într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Stropiți sfecla cu 3 linguri de vinaigretă; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
SfeclăSfeclă
14
Lăsați să stea cel puțin 15 minute. Împărțiți sfecla uniform între 6 farfurii de salată și acoperiți fiecare porție uniform cu ardei, prune și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ArdeiArdei
SfeclăSfeclă
PrunePrune
15
Stropiți cu vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
16
Se presară uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 2 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista