Salată De Portocale, Sfeclă Prăjită Și Rucola
Salata de portocale, sfeclă prăjită și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $2.42 pe portie. O porție conține 183 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de rucola, brânză de capră, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată de friptură de vită, sfeclă și rucola cu vinetă portocalie, și Salată de sfeclă prăjită și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Înfășurați bine sfecla în folie de aluminiu căptușită cu hârtie pergament; așezați pe o foaie de copt cu margini. Gătiți până se înmoaie când este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 45 până la 50 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, frecați pielea, folosind prosoape de hârtie pentru a vă împiedica mâinile să se păteze.