Salată de piersici la grătar cu vinetă cu slănină balsamică

Salată de piersici la grătar cu vinetă cu slănină balsamică
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Salata de piersici la grătar cu vinetă de slănină balsamică ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 3,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 515 calorii. Dacă aveți piersici, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de piersici cu pui de busuioc la grătar și vinetă albă balsamică-miere, Salată de piersici feta și la grătar cu vinetă balsamică de afine pentru # SundaySupper, și Salată de mere și slănină cu vinetă balsamică de arțar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare și pulverizați cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Adăugați șalotele în tigaie și sotati până se înmoaie. Se amestecă muștarul, oțetul și zahărul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Ungeți piersicile cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați până la auriu și are semne de grătar, aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Adăugați spanacul și ceapa roșie feliată într-un bol mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați piersicile, vinaigreta și slănina tocată. Aruncă și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista