Salată De Paste Cu Curry De Pui

Salată De Paste Cu Curry De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de paste Curry de pui. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați pui, bucăți de caju, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Paste Cu Pui Curry, Salată De Paste Curry Stratificată, și Curry De Pui La Cuptor Cu Broccoli Și Paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
În timp ce pastele se gătesc, amestecați crema de brânză, maioneza, muștarul dijon, sucul de lămâie și pudra de curry într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Pudră De CurryPudră De Curry
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă toate ingredientele rămase într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați pansament și amestecați bine.
6
Se pune la frigider pentru cel puțin 10 minute.
7
Se servește rece.

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Galben deschis cu nuanțe verzi. Piperat pe nas, indicii de condimente tipice gr Arkulner Veltliner, ierburi aromate și fructe galbene. Dens și complex pe palat, potențial promițător de îmbătrânire.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista