Salată De Panzanella De Ton

Salată De Panzanella De Ton
Salata de Panzanella de ton este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 755 calorii, 53G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vinetă balsamică, castraveți, pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 9 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Salată De Panzanella De Ton, Salată De Panzanella De Ton, și Salată de Panzanella de iarnă cu trei fasole cu ton conservat pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rossimbrox se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista