Salată de Panzanella de secară cu varză de Bruxelles, Pastramă și vinetă Dijon

Rye Panzanella salata cu varza de Bruxelles, Pastramă și Dijon Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.69 pe portie. O porție conține 303 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, pâine de secară veche de o zi, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de Panzanella de secară cu varză de Bruxelles, Pastramă și vinetă Dijon, Salată de varză de Bruxelles rasă cu vinetă Dijon, și Salată rasă de varză de Bruxelles cu stafide și vinetă de arțar Dijon.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mare, aruncați cuburi de pâine cu 1 lingură de ulei, sare și piper.
Răspândiți pe foaia de cookie-uri negreșită. Prăjiți 10 până la 15 minute sau până când marginile se rumenesc.
Între timp, în tigaie de 10 inci, încălziți încă 1 lingură de ulei la foc mediu.
Adăugați varza de Bruxelles; gatiti si amestecati pana se rumeneste.
În tigaie de 8 inci, încălziți încă 1 lingură de ulei la foc mediu.
Adăugați șalotă; gatiti pana cand sunt crocante.
Se ia de pe foc; îndepărtați excesul de ulei.
Pentru a face vinaigrette, într-un castron mare, bateți restul de 2 linguri de ulei, oțetul și muștarul cu biciul până se omogenizează bine.
La vinaigrette în castron, adăugați cuburi de pâine prăjită, varză de Bruxelles, șalotă și Pastramă; arunca.