Salată De Ouă De Andive
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de ouă de andive. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariană are 227 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 82 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ouă, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandwich Sănătos Cu Salată De Ouă, Salată De Macaroane Cu Ouă Deviled, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță de 2 litri. Acoperiți cu apă rece la cel puțin 1 inch deasupra ouălor. Acoperiți cratița; se încălzește la fierbere.
Se ia de pe foc; lăsați să stea acoperit 15 minute.
Scurgere. Puneți imediat ouăle în apă rece cu cuburi de gheață sau treceți apă rece peste ouă până se răcește complet.
Pentru a coaja, atingeți ușor fiecare ou pe blat până când întreaga coajă este crăpată fin.
Rola ușor între mâini pentru a slăbi coajă. Începând de la capătul mare, coajați oul sub apă rece pentru a ajuta la îndepărtarea cochiliei.
Într-un castron mediu, tăiați ouăle cu un cuțit sau un blender de patiserie.
Adăugați maioneză, pudră de curry, sare și piper; se amestecă cu furculița până se omogenizează. Puneți salata de ou în frunze de andive; se presară cu ceapă.