Salată de morcovi picant
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian ? Salata de morcovi picant ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 117 calorii . Pentru 40 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați zahăr, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 40% . Rețete similare sunt piper, salată de porumb picant , burgeri asiatici de somon cu sos de lămâie picant și ghimbir și supă mexicană acidulată și sară .
Instrucțiuni
Puneți morcovii într-un coș de aburi; puneți într-o cratiță mică peste 1 inch de apă. Se aduce la fierbere; se acoperă și se fierbe la abur timp de 7-10 minute sau până când devin crocante. Clătiți în apă rece.
Într-un castron mic, combinați morcovii, țelina și ceapa. Într-un alt castron, combinați maioneza, oțetul, zahărul, usturoiul sarea și piperul.
Adăugați în amestecul de morcovi și amestecați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Serviți cu o lingură cu fantă.