Salata de morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 192 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, migdale tăiate, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Morcov Sambharo / cum se face salata caldă de morcovi Gujarati, morcov sambharo , cum se face salata de morcovi gujarati, și Salată de Pean și morcov de primăvară cu Pesto de top de morcov pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul, muștarul, sarea și zahărul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați morcovii, afinele, ceapa și migdalele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați pansament. Acoperiți și refrigerați 2 ore sau peste noapte.