Salata de mere de orez sălbatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 128 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 54 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, orez, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată De Mere De Orez Sălbatic, Salată De Orez Sălbatic Cu Migdale Și Mere, și Mic Dejun Cu Orez Sălbatic Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți apa și orezul la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45-60 de minute sau până când orezul este fraged. Fluff cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scurgeți dacă este necesar.
3
Într-un castron mare, combinați orezul, merele, țelina, zahărul brun și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Combinați ingredientele de pansament; se toarnă peste amestecul de orez; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore înainte de servire.