Salată De Mazăre Cu Ochi Negri

Salata de mazăre cu ochi negri este un Hor d ' oeuvre care servește 4. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 170 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de ceapă, ulei de canolan, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Salată Edamame, fasole neagră și mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen, Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit, și Salată De Mazăre Cu Ochi Negri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați mazărea, țelina și ceapa. Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul, maioneza, sarea și cayenne. Se amestecă în amestecul de legume. Acoperiți și răciți până la servire. Se amestecă roșiile chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este three Sticks Durell Vineyard Origin Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
![Trei Bastoane Durell Vineyard Origin Chardonnay]()
Trei Bastoane Durell Vineyard Origin Chardonnay
Aur alb în pahar cu arome de floare de lămâie și smochin proaspăt, acest vin oferă o abordare răcoritoare asupra Durell Vineyard. Fermentat în ouă de beton, vinul prezintă mineralitatea semnăturii lui Durell juxtapusă cu o senzație de gură netedă și rotundă. Îmbătrânirea pe drojdie în butoaie din oțel inoxidabil dezvoltă prezența Palatului, citricele proaspete însuflețesc vinul. Indicii de piersică de vară evidențiază finisajul lung și delicios.