Salată de macaroane de vară dulce și acidulată
Salata de macaroane de vară dulce și acidulată este o vegan garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 267 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oțet, roșii, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Macaroane Cu Ton Acidulat, Salată De Macaroane Cu Ton Acidulat, și Salată De Macaroane De Vară.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Scurgeți și clătiți în apă rece până când macaroanele sunt răcite.
Așezați macaroanele într-un castron mare de salată și amestecați roșiile, ardeiul gras verde, castraveții și ceapa verde.
Bateți zahărul, uleiul vegetal, ketchup-ul, oțetul, sarea, boiaua și piperul negru, amestecând într-un castron până când zahărul s-a dizolvat.
Se toarnă pansamentul peste macaroane și legume și se aruncă pentru a acoperi.