Salată De Legume La Grătar Cu Vinetă De Unt Brun

Salata de legume la grătar cu vinaigretă cu unt brun este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 414 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Panzanella de toamnă cu vinetă de unt maro-lămâie, Orez Brun Cald Și Salată De Legume La Grătar, și Biban de mare la grătar peste salată de legume cu vinetă de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un foc fierbinte pentru gătit cu căldură directă într-un cărbune grill.To faceți vinaigreta, într-o cratiță la foc mediu, topiți untul. Când untul este topit, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți ușor, învârtind tigaia des, până când untul se rumeneste și miroase a nucă, aproximativ 10 minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Într-un castron mare, amestecați împreună untul brun, șalota, usturoiul, muștarul și oțetul.
Bateți uleiul și condimentați după gust cu sare și piper. (De asemenea, puteți învârti ingredientele împreună într-un blender, dacă doriți.) Într-un castron mare, amestecați conopida, morcovii, ridichile și 1/2 cană de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți legumele pe grătar și gătiți, rotind o dată, până se formează semne pronunțate de grătar, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Vrei să ai o caramelizare frumoasă pe legume, dar ar trebui să aibă totuși o anumită integritate pentru ele.
Scoateți legumele de pe grătar, puneți-le într-un castron mare și lăsați să se răcească ușor.
Adăugați rucola, menta și vinaigreta și aruncați bine. Împărțiți legumele uniform între 6 farfurii de salată. Se acoperă cu brânza de capră, împărțind-o uniform și se servește