Salată De Fructe De Mare Spaniole

Salată De Fructe De Mare Spaniole
Salata de fructe de mare spaniolă ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 6.72 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 620 calorii, 55g de proteine, și 39G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, pătrunjel, măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până măsline ai putea urma acest curs principal cu Un Castron Ciocolata Fulgi De Ovăz Cookie-Uri ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Paste de fructe de mare spaniole, Fructe De Mare Orez Spaniol, și Orez cu fructe de mare spaniole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți creveții și calmarul cu ulei de canola, presărați sare și piper și grătați până când sunt ușor carbonizate pe ambele părți și tocmai fierte, aproximativ 4 minute pentru creveți și 6 minute pentru corpurile și tentaculele calmarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Combinați creveții, calmarul, crabul, ardeii, țelina, ceapa, măslinele, cornichonul și pătrunjelul într-un castron mare. Într-un al doilea bol, bateți împreună oțetul, uleiul de măsline, coaja de lămâie și sucul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
CalmarCalmar
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă peste salată și se amestecă pentru a se combina. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista