Salată de fasole verde, năut și roșii

Salată de fasole verde, năut și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole verde, naut și roșii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.15 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, sare, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de fasole verde, roșii și naut, Tunan la grătar peste salată de fasole verde, roșii și naut, și Salată de năut de fasole verde.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-o cratiță mare cu apă clocotită și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Scurgere.
4
Combinați fasolea, roșiile și ingredientele rămase într-un castron mare; aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista