Salata de fasole neagră, porumb și creveți este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,61 USD pe porție. O porție conține 553 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scallions, ulei de măsline, chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de fasole neagră, porumb și creveți, Creveți la grătar Chipotle Lime cu Salsa de porumb și fasole neagră, și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți pene de tortilla pe 1 sau 2 foi de copt mari, fără grăsime și coaceți până când sunt crocante, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Tăiați miezurile de pe urechile de porumb într-un castron mare (ar trebui să aveți aproximativ 1 1/2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știulete
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați fasole, avocado, roșii, scallions, chimen, ulei de măsline, suc de lămâie și creveți și aruncați ușor pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper.