Salată de Escarole cu șalotă prăjită și prune uscate

Salată de Escarole cu șalotă prăjită și prune uscate
Salata de Escarole cu șalotă prăjită și prune uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 104 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de șalotă, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cu Șalotă, Prune Uscate Și Armagnac, Pui cu șalotă, prune uscate și Armagnac, și Pulpă de miel cu măsline verzi, prune uscate și șalotă prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți șalotele în 3 loturi, amestecând frecvent și având grijă să nu ardeți, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Transferați șalotele ca rumenite cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. (Șalotele vor fi crocante pe măsură ce se răcesc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Transferați 3 linguri de ulei de șalotă din tigaie într-o cană pentru pansament și rezervați restul pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Bateți împreună sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mare, apoi adăugați ulei de șalotă într-un flux lent, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați prune uscate, escarole, jumătate de șalotă și sare după gust, apoi aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Prune UscatePrune Uscate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se presară cu șalotele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista