Salată de Escarole cu șalotă prăjită și prune uscate
Salata de Escarole cu șalotă prăjită și prune uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 104 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de șalotă, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cu Șalotă, Prune Uscate Și Armagnac, Pui cu șalotă, prune uscate și Armagnac, și Pulpă de miel cu măsline verzi, prune uscate și șalotă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți șalotele în 3 loturi, amestecând frecvent și având grijă să nu ardeți, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Transferați șalotele ca rumenite cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. (Șalotele vor fi crocante pe măsură ce se răcesc.)
Transferați 3 linguri de ulei de șalotă din tigaie într-o cană pentru pansament și rezervați restul pentru o altă utilizare.
Bateți împreună sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mare, apoi adăugați ulei de șalotă într-un flux lent, amestecând până se combină.
Adăugați prune uscate, escarole, jumătate de șalotă și sare după gust, apoi aruncați bine pentru a acoperi.
Se presară cu șalotele rămase.