Salată de dovleac copt cu ghindă
Salata de dovleac copt cu ghindă ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de aperitive. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto-ovo-vegetariană și primordială are 242 de calorii , 6 g de proteine și 13 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 2,29 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă ai la îndemână garam masala, ulei de măsline, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor solid de 66% . Rețete similare sunt Farrotto cu dovleac Acorn copt , dovleac Acorn copt umplut cu Biryani picant (vegetarian/vegan) și biscuiți cu dovleac Acorn cu salvie și Gruyere .
Instrucțiuni
Așezați un grătar în poziția centrală a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Acoperiți o tavă de copt sau o tavă pentru rulouri cu hârtie de copt.
Întindeți cuburile de dovleac pe tava de copt pregătită și amestecați-le cu 2 linguri de ulei de măsline.
Amestecați scorțișoara, pudra de ceapă, chimenul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru într-un bol mic; presărați amestecul de condimente peste cuburile de dovleac.
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit până când dovleceii sunt fragezi, 15-20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Amestecați oțetul de mere, siropul de arțar, muștarul Dijon, coaja de portocală, garam masala, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru într-un bol până se omogenizează complet; adăugați încet uleiul de măsline în amestecul de oțet, amestecând constant, până când uleiul de măsline se încorporează în dressing. Dați la frigider în timp ce completați pașii rămași.
Amestecați cuburile de dovleac ghindă fiartă, rucola baby, merișoarele, fisticul și brânza de capră într-un bol de salată; stropiți cu dressing și serviți.