Salată De Creveți Sud-Vestici La Grătar

Salată De Creveți Sud-Vestici La Grătar
Salata de creveți de Sud-Vest la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 293 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați avocado, ulei de canolan, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Salată de creveți Sud-vestici la grătar cu pansament de tei-chimen, Salată De Creveți Din Sud-Vest, și Salată De Creveți Din Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Presărați creveții uniform cu pudră de chili; pus deoparte. Pulverizați grătarul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Praf De ChiliPraf De Chili
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Puneți porumbul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 12 minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Adăugați creveți la grătar pentru ultimele 6 minute de timp de gătit; gătiți, întorcându-vă o dată, până când creveții sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Tăiați sâmburi din spice de porumb. Aruncați știuleții. Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, uleiul, mierea, sarea, chimenul și piperul cu biciul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
ChimenChimen
MiereMiere
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Într-un castron mare, amestecați creveții, porumbul, salata verde și roșiile; stropiți cu pansament și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Salată VerdeSalată Verde
CrevețiCreveți
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați avocado; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista