Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cicoare și rucola cu vinaigretă de miere. Această rețetă face 3 porții cu 168 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, nuci, radicchio și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ salată de rucola cu vinetă cu miere-clementină, Salată de rucola cu șuncă de țară, pere și vinetă de miere, și Salată de rucola și ciuperci cu vinetă balsamică cu miere.
Instrucțiuni
1
Combinați verdeața într-un castron de servire și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți împreună oțetul, mierea și sarea și piperul măsurate într-un castron mic, nereactiv. În timp ce bateți constant, adăugați uleiul turnându-l într-un jet subțire pe partea laterală a bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Miere
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți până când se încorporează tot uleiul. Gustați și reglați condimentul după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă vinaigreta peste verdeața rezervată și, folosind mâinile, se amestecă pentru a acoperi salata. Gustați și reglați condimentul după cum doriți. Se acoperă cu nucile și se servește.