Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați salata de cartofi vegetarieni pentru o mulțime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 24 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, cartofi, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt Salată De Cartofi Vegetarieni, Salată De Cartofi Vegetarieni, și Salată De Cartofi Vegetarieni.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, gătiți cartofi întregi până când ați terminat. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Tăiați în bucăți de mușcătură. Într-un castron foarte mare, combinați toate ingredientele din cartofi prin busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți împreună ingredientele pentru pansament. Aruncați cu legume și adăugați sare și piper după gust. Chill.