Salată de cartofi prăjiți cu sfeclă

Salată de cartofi prăjiți cu sfeclă
Salata de cartofi prăjiți cu sfeclă nu poate fi nevoie de aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 88 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 140 de calorii . Este perfect pentru 4 iulie . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Mergeți la magazin și luați piper, sare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt pui la cutie de bere, legume la țară cu usturoi prăjit , salată de sfeclă prăjită și radicchio și salată de sfeclă prăjită, smochine și portocale .

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii și ceapa în două de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Se presara cu 1/4 lingurita sare; stropiți cu ulei și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
3
Puneți sfecla în tigăi (nu amestecați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 35-40 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Pentru dressing, într-o cratiță mică, combinați bulionul, oțetul, zahărul brun, cimbrul, piperul și sarea rămasă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, până se reduce la 1/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Transferați legumele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Stropiți cu dressing și amestecați pentru a acoperi.
8
Se presara patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții9
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista