Salată de cartofi prăjiți și fenicul

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi prăjiți și fenicul. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 239 calorii. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bulbi de fenicul, maioneză, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată de cartofi prăjiți cu creveți și fenicul, Salată de cartofi dulci prăjiți, fenicul și ceapă, și Fenicul Prăjit + Hash De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. aliniați o foaie de copt cu ramă cu folie de aluminiu.
Combinați cartofii, feniculul, uleiul de măsline, sarea și piperul într-un castron mare.
Întindeți amestecul într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până când cartofii sunt fragede și ușor rumenite, aproximativ 25 de minute. Se răcește, aproximativ 30 de minute.
Combinați maioneza, arpagicul și pătrunjelul într-un castron mare.
Adăugați amestecul de cartofi răcit, aruncând ușor pentru a combina.
Serviți imediat sau acoperiți și răciți până la 3 zile.