Salată de cartofi dulci prăjiți și Okra
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Salata de cartofi dulci prăjiți și Okra ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 148 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți spanac, semințe de muștar, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată De Cartofi Prăjiți Și Okra, Salată de cartofi dulci Cajun cu Okra, porumb și ardei grași cu crustă de făină de porumb, și Cartofi dulci, Okra și Gumbo de naut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați cartofii roșii cu 1 lingură de ulei de măsline și întindeți-i într-un strat uniform. Se condimentează cu sare și piper.
Coaceți cartofii în mijlocul cuptorului timp de aproximativ 30 de minute, sau până când sunt ușor rumenite și doar fragede.
Pe fiecare dintre cele 2 foi mari de copt cu margini, aruncați jumătate din cartofii dulci cu 2 linguri de ulei de măsline.
Întindeți cartofii dulci într-un strat uniform și condimentați cu sare și piper.
Coaceți cartofii pe rafturile superioare și inferioare ale cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, sau până se rumenesc ușor și doar fragede; comutați foile la jumătate pentru a găti uniform.
Lasă cartofii dulci să se răcească.
Într-o tigaie mare, prăjiți semințele de muștar la foc moderat până când încep să apară, aproximativ 3 minute.
Transferați semințele într-un castron mic.
Adăugați frunzele de spanac clătitevor fi în continuare udela tigaie și gătiți la foc moderat, aruncând cu clești, până se ofilesc complet.
Transferați spanacul într-o strecurătoare pentru a se răci. Strângeți ușor spanacul uscat și apoi tocați grosier.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și încălziți până la sclipire.
Se adaugă okra, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, întorcându-se de câteva ori, până când okra se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute.
Într-un castron foarte mare, amestecați oțetul cu caperele și restul de 1/4 cană plus 2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Adăugați cartofii roșii, cartofii dulci, semințele de muștar, spanacul și okra și aruncați bine pentru a acoperi.
Transferați salata într-un platou și serviți.