Salată de cartofi cu slănină fierbinte cu fasole verde
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Salata de cartofi cu slănină fierbinte cu fasole verde ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 337 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, miere, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Cartofi Pesto Cu Fasole Verde, Salată De Cartofi Cu Fasole Verde Și Ricotta, și Salată de cartofi cu fasole verde și Pesto.
Instrucțiuni
Aduceți cartofii și apa pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare și gătiți 20 de minute sau până se înmoaie.
Între timp, gătiți fasolea verde în apă clocotită pentru a o acoperi într-o cratiță medie timp de 3 până la 4 minute sau până când este crocantă. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Bateți împreună oțetul și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Adăugați ulei într-un flux lent și constant, amestecând constant, până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de oțet peste cartofi. Chiar înainte de servire, adăugați fasole verde, mărar și pătrunjel și aruncați ușor până se omogenizează.
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește până când este gata de servit.