Salată De Cartofi Chipotle
Salata de cartofi Chipotle este o fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 174 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați țelină, cartofi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată De Cartofi Chipotle, Salată De Cartofi Cu Ardei Chipotle, și Salată De Cartofi Dulci Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă.
Adăugați 1 Lingură. sare, se aduce la fierbere și se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute (poke cu vârful unui cuțit pentru a verifica).
Scurgeți cartofii. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați fiecare cartof în sferturi și transferați într-un castron mare.
Presărați cartofii calzi cu oțet și lăsați să stea 10 minute.
Adăugați țelină, scallions, chipotles și pătrunjel; se amestecă pentru a se combina.
Stropiți cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și amestecați bine.
Se servește la temperatura camerei.