Salata de busuioc și porumb Farro este o vegan garnitură. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 173 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, boabe de porumb, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Salată Farro cu busuioc și porumb, Salată Farro cu roșii și busuioc, și Salată Lemony Farro cu busuioc și roșii.
Instrucțiuni
1
Încălziți farro conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
2
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați sâmburi de porumb proaspăt în tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați farro gătit, porumb și busuioc în vinetă; aruncați pentru a acoperi.