Salată de brânză albastră și nucă cu pansament de arțar

Nevoie de un fel principal fără gluten, primar și vegetarian? Salata de brânză albastră și nucă cu pansament de arțar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 603 calorii, 17g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de nuc, brânză, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Încercați Salată de pere, nuc și brânză albastră cu pansament de arțar Dijon, Salată de spanac și nucă cu sos de brânză albastră, și Simon și Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing – micul poate bate bogat și cremos sos de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați spanacul pe un platou mare. Se acoperă cu brânză albastră și nuci. Sirop de arțar cald într-o cratiță mică.
Se toarnă oțet într-un castron mic.
Bateți uleiul în oțet într-un flux lent.
Bateți siropul de arțar în pansament într-un flux lent.
Se toarnă pansamentul peste platoul de salată și se servește. Condimentează cu sare și piper, după gustul tău.