Salată de șuncă de țară cu mozzarella proaspătă și vinaigretă de balsamic-melasă
Salata de șuncă de țară cu mozzarellan proaspăt și vinaigretă de balsamic-melasă este un fel principal fără gluten și primar. Această rețetă servește 4 și costă 3,2 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 577 de calorii. Un amestec de oțet balsamic, mozzarella, verdeață și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu un scor de lingură de 71%, acest fel de mâncare este solid. Salata de rucola cu șuncă de țară, pere și vinaigretă de miere, Salata de rucola cu șuncă de țară, pere și vinaigretă de miere și Salata de legume cu vinegretă de curry și mozzarella proaspătă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați șunca, mozzarella, ardeii și busuiocul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă De țară Din Kentucky
1 Kilogram De șuncă De țară Kentucky, Tăiată Mărunt
Şuncă De ţară Kentucky, Tăiată Mărunt
1/2 Kilogram De Mozzarella Proaspătă, Tăiată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mozzarella Proaspata, Taiata Marunt
2
Se amestecă într-un castron mic oțetul balsamic, melasa și muștarul; condimentam dressingul cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Galbeni, Prajiti, Curatati De Coaja, Fara Samburi Si Taiati Marunt
Ardei Galbeni, Prăjiți, Curățați De Coajă, Fără Semințe și Tăiați Mărunt
4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Turnați 3/4 din dressing peste amestecul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
4
Puneți verdețurile într-un castron mare, stropiți cu sosul rămas, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a se combina. Aranjați verdeața pe un platou și puneți deasupra salata de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Verzii
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat