Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Salata de șuncă și mazăre cu ochi negri ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 568 calorii, 30g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână șuncă coaptă, piper, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit, și Salată Edamame, fasole neagră și mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați mazărea cu ochi negri, ardeiul gras, șalota, țelina, morcovii, varza și șunca. Set aside.In un castron mediu, amestecați mărarul, muștarul, oțetul, uleiul de măsline, chimenul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Varză
Morcov
Muștar
Oțet
țelină
Piper
Chimen
Mărar
Mazăre
Sare
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se toarnă vinaigreta peste amestecul de mazăre cu ochi negri. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
3
Lăsați salata să stea la frigider sau la temperatura camerei câteva ore, astfel încât aromele să se poată combina. (Această rețetă poate fi făcută cu până la 2 zile înainte de servire.)