Salată crocantă de crouton
Crispy Crouton Salad este un aperitiv lacto ovo vegetarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 224 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită roșii, busuioc, ardei gras și pâine. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil cu lingură de 25% . Rețete similare sunt Salata de crouton , Salata de crouton zestă și Salata de vară cu crouton crem .
Instrucțiuni
Puneți cuburile de pâine într-un singur strat într-un strat de 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 450° timp de 6-8 minute sau până când devine auriu, amestecând de două ori. Misto.
Într-un castron mare, combinați roșiile, mozzarella, ardeiul galben și busuiocul. Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, usturoiul, sarea și piperul.
Se toarnă peste salată și se amestecă.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Vigilance Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Vigilance Chardonnay]()
Vigilance Chardonnay
La altitudini cuprinse între 1.400 și 3.000 de picioare și situat la baza Muntelui Konocti, cândva un vulcan activ, Red Hills AVA prezintă dealuri ondulate, soluri vulcanice roșii și o briză cu efect de lac de la Clear Lake, unul dintre cele mai vechi lacuri naturale din America de Nord. . Fructul acestui vin a fost fermentat în butoi în proporție de 70% pentru a crea o bogăție cremoasă. O parte din fruct a fost supusă fermentației malolactice pentru a adăuga straturi de unt și complexitate vinului. Acest vin auriu de culoarea paiului are arome de măr verde și arome tropicale răcoritoare.